Oves Minilast AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Oves Minilast AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Oves Minilast AB är ett av dem. Statusen för Oves Minilast AB är att Bolaget är aktivt.

Oves Minilast AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Oves Minilast AB ska trivas.

Oves Minilast AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra anläggningsarbeten, markarbeten, transporter och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oves Minilast AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Oves Minilast AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Oves Minilast AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5204742.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Oves Minilast AB är Lindblad, Ove Kjell Tord som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Gun Inger som är född 1969 och har titeln Suppleant, Öfors, Ulla Carina som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Oves Minilast AB har 556715-2102 som sitt organisationsnummer.