Frederi Sarah AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Frederi Sarah AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Frederi Sarah AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Frederi Sarah AB är momsregistrerat sedan2006-12-14 och har organisationsnummer 556716-6334.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-57142971 alternativt besöka eller skicka post till Frederi Sarah AB på följande adress Lagerbäcksv. 4, 134 66, Ingarö.

Frederi Sarah AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-14.

I Frederi Sarah AB så sitter följande personer i styrelsen: , Grenestedt, Edvard Lennart Natanael som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att direkt eller genom att äga aktier eller andelar i andra företag: bedriva rederi- och annan transportrörelse, uthyrnings- och handelsverksamhet med transportmedel och industriell utrustning, bedriva annan med ovanstående verksamhetsgrenar förenlig verksamhet.