Kent Forslin Gräv & Schakt AB

Stockholms län

Information

Kent Forslin Gräv & Schakt AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Kent Forslin Gräv & Schakt AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kent Forslin Gräv & Schakt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kent Forslin Gräv & Schakt AB har haft sedan 2007-01-25. Kent Forslin Gräv & Schakt AB har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kent Forslin Gräv & Schakt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skogsleden 6, 134 38, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4800339.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kent Forslin Gräv & Schakt AB Privat, ej börsnoterat.

Kent Forslin Gräv & Schakt AB har idag 556718-4584 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kent Forslin Gräv & Schakt AB

Bolaget ska bedriva gräv- och schaktarbeten, utföra snöröjning samt därmed förenlig verksamhet.

I Kent Forslin Gräv & Schakt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forslin, Knut Kent Ove som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tonring, Lena Jessica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .