ARITMA AB

Stockholms län

Information

ARITMA AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där ARITMA AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ARITMA AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ARITMA AB har haft sedan 2007-02-08. ARITMA AB har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ARITMA AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortstigen 14, 134 33, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5659931.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ARITMA AB Privat, ej börsnoterat.

ARITMA AB har idag 556719-3411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ARITMA AB

Bolaget skall bedriva elinstallationer, utbildning och konsultationer inom nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

I ARITMA AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Turpeinen, Ari Sami Antero som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Österblad, Jan Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .