Roger Sandell AB

Stockholms län

Information

Roger Sandell AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Roger Sandell AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Roger Sandell AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Roger Sandell AB har haft sedan 2007-03-08. Roger Sandell AB har funnits sedan och 2007-03-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Roger Sandell AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rödhakev. 1, 134 42, Gustavsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2936869.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Roger Sandell AB Privat, ej börsnoterat.

Roger Sandell AB har idag 556720-1677 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Roger Sandell AB

Bolaget ska bedriva grossistverksamhet, import och export samt övriga köp och försäljningar inom detaljhandeln, företrädesvis avseende dagligvaror, livsmedel, hushållsartiklar och konfektion, samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Roger Sandell AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandell, Hans Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Suppleant, Dohrman, Robert Allan Elvir som är född 1961 och har titeln Revisor, Dohrman Revision och Affärsutveckling AB som är född och har titeln Revisor, .