Stockholm Elkoncept AB

Stockholms län

Information

Stockholm Elkoncept AB är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Stockholm Elkoncept AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholm Elkoncept AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-21.

Stockholm Elkoncept AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-02-05. Men sedan 2007-06-21 så har Stockholm Elkoncept AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sieverts v. 4, 132 46, Saltsjö-boo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholm Elkoncept AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4208555.

Värmdö arbetar för att företag som Stockholm Elkoncept AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholm Elkoncept AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet är att bedriva verksamhet med elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholm Elkoncept AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholm Elkoncept AB och det är följande personer, Törnquist, Sture Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnquist, Sara Gunilla som är född 1971 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor, E. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholm Elkoncept AB är 556722-7839.