Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag ska trivas.

Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, byggentreprenader, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7442800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag är Mårtensson, Christian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Landolf, Erik Benny Andreas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Landolf, Ann Helena som är född 1977 och har titeln Suppleant, Bauman, Lars Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Lars Bauman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Johanneshovs Plåtslageri Aktiebolag har 556722-9546 som sitt organisationsnummer.