Anaca Wear AB

Stockholms län

Information

Design och tillverkning av kläder och tillhörande accessoarer såsom väskor och mössor. Försäljning av egentillverkade kläder och tillhörande accessoarer samt återförsäljning av kläder och tillbehör såsom väskor och mössor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anaca Wear AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Anaca Wear AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2007-03-09 så skapades Anaca Wear AB och verksamheten är har F-skattsedel Anaca Wear AB har haft det sedan 2010-01-01.

Anaca Wear AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-18

556725-8479 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Anaca Wear AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Anaca Wear AB så går det att nå dem via telefon på 070-7941179 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anaca Wear AB är Kristiansson, Klas Anders som är född 1977 och har titeln VD, Kristiansson, Klas Anders som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Ana Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Jan Sture som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Verner som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.