A Dahlgren Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

A Dahlgren Fastighetsförmedling AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där A Dahlgren Fastighetsförmedling AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. A Dahlgren Fastighetsförmedling AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket A Dahlgren Fastighetsförmedling AB har haft sedan 2007-05-24. A Dahlgren Fastighetsförmedling AB har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till A Dahlgren Fastighetsförmedling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Värmdöv. 260 B, 131 42, Nacka men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7167008.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är A Dahlgren Fastighetsförmedling AB Privat, ej börsnoterat.

A Dahlgren Fastighetsförmedling AB har idag 556727-3700 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för A Dahlgren Fastighetsförmedling AB

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling samt därmed förenlig verksamhet.

I A Dahlgren Fastighetsförmedling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Anna Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Sven Bertil som är född 1941 och har titeln Suppleant, Mideryd, Kent Inge William som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .