Saltsjöqvarn Förvaltnings AB

Stockholms län

Information

Saltsjöqvarn Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Saltsjöqvarn Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Saltsjöqvarn Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-04-19.

Saltsjöqvarn Förvaltnings AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-04-04. Men sedan 2007-04-19 så har Saltsjöqvarn Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ö. Finnbodav. 11 D, 131 72, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Saltsjöqvarn Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0277500.

Värmdö arbetar för att företag som Saltsjöqvarn Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Saltsjöqvarn Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet ska vara att förvalta och äga fastigheter, utföra ekonomisk och teknisk förvaltaning av fastigheter, utföra konsultativa insatser inom fastighets-, samfärdsel-, logistik- och utbildningsområdet, placera värdepapper såsom aktier, odling och försäljning av grönsaker och frukter, och med ovanstående förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Saltsjöqvarn Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Saltsjöqvarn Förvaltnings AB och det är följande personer, Rörby, Anders Karl Uno som är född 1945 och har titeln VD, Rörby, Anders Karl Uno som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rörby, Kerstin Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Per Erik Martin som är född 1983 och har titeln Suppleant, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Saltsjöqvarn Förvaltnings AB är 556727-7115.