Niyamayoga i Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Niyamayoga i Sverige Aktiebolag är ett bolag som finns i Värmdö. I Niyamayoga i Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gyllenberg Ericson, Jaquline E som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bonnici Hemström, Maria Margareta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, John Mattias som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Niyamayoga i Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Niyamayoga i Sverige Aktiebolag på telefon 070-8886400.

Bolaget skall bedriva yogastudio med kursverksamhet samt personlig träning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Niyamayoga i Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Niyamayoga i Sverige Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Niyamayoga i Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-17 och Niyamayoga i Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Niyamayoga i Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Niyamayoga i Sverige Aktiebolag har 556729-1959 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.