Warepoint i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Warepoint i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Warepoint i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Warepoint i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-08-23.

Warepoint i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-06-19. Men sedan 2007-08-23 så har Warepoint i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rosenmalmsv. 13, 134 62, Ingarö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Warepoint i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3768126.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Warepoint i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Warepoint i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utöva och tillhandahålla konsulttjänster i IT-branschen såsom att arbeta med systemering, programmering, utredningsarbete och projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Warepoint i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Warepoint i Stockholm AB och det är följande personer, Englund, Karl Alf Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stöde, Karl Alf Ingvar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Laurin, Hans Göte Ragnar som är född 1964 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Warepoint i Stockholm AB är 556731-9446.