AD El & Kylteknik AB

Stockholms län

Information

AD El & Kylteknik AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där AD El & Kylteknik AB finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. AD El & Kylteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AD El & Kylteknik AB har haft sedan 2007-10-04. AD El & Kylteknik AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AD El & Kylteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Betesv. 24, 139 53, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3179250.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är AD El & Kylteknik AB Privat, ej börsnoterat.

AD El & Kylteknik AB har idag 556735-1209 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AD El & Kylteknik AB

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva installation och service av kyl, frys och värmepumpsanläggningar, installation och service av el och VVS samt byggnadssnickararbeten samt därmed förenig verksamhet.

I AD El & Kylteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Antfolk, Jimmy Dan som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Antfolk, Tommy Verner som är född 1983 och har titeln Suppleant, Germer, Maria Elisabeth som är född 1969 och har titeln Revisor, Skutuddens Revision AB som är född och har titeln Revisor, .