System Provider Edenborgh AB

Stockholms län

Information

556738-3376 är organisationsnummer för verksamheten System Provider Edenborgh AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som System Provider Edenborgh AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som System Provider Edenborgh AB finns i.

System Provider Edenborgh AB har varit registrerat sedan 2007-09-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för System Provider Edenborgh AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

System Provider Edenborgh AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för System Provider Edenborgh AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med System Provider Edenborgh AB så kan ni göra det på telefon genom 08-40020636 eller genom brev på följande adress:
Hinsaringen 39, 139 53, Värmdö

Bolaget ska bedriva IT-konsultverksamhet inom drift, support, hosting, installation och projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med System Provider Edenborgh AB och det är Edenborgh, Joakim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederwall, Marie Louise som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,