Kanel & Kardemumma AB

Stockholms län

Information

Kanel & Kardemumma AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Kanel & Kardemumma AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brofelth, Maria Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svalsten, Johanna Maria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nordmark, Johan Arne Birger som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kanel & Kardemumma AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kanel & Kardemumma AB på telefon 08-57010909.

Bolaget skall bedriva detaljistförsäljning av livsmedel och presentartiklar.

Idag är Kanel & Kardemumma AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kanel & Kardemumma AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kanel & Kardemumma AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-01 och Kanel & Kardemumma AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kanel & Kardemumma AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kanel & Kardemumma AB har 556739-2013 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.