Zonz AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska tillhandahålla konsulttjänster främst inom projektledning och organisation, kurs- och utbildningsverksamhet avseende IT samt erbjuda konsulttjänster till exportföretag som vill etablera sig på Malta, avseende att skapa kontakter samt lansera produkter på den marknaden, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zonz AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Zonz AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 2007-11-09 så skapades Zonz AB och företaget är har F-skattsedel Zonz AB har haft det sedan 2008-01-11.

Zonz AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556742-3941 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Zonz AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Zonz AB så går det att nå dem via telefon på 070-3220078 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zonz AB är Sandström, Johan Christopher som är född 1970 och har titeln VD, Sandström, Johan Christopher som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Cecilia Ingeborg som är född 1968 och har titeln Suppleant, Salomonsson, Kent Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Berglund, Anders Tommy som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.