Sustento Consulting AB

Stockholms län

Information

556745-0852 är organisationsnummer för bolaget Sustento Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sustento Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Sustento Consulting AB finns i.

Sustento Consulting AB har varit registrerat sedan 2007-12-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sustento Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-21.

Sustento Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sustento Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sustento Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3553491 eller genom brev på följande adress:
Blåbärsslingan 29, 138 35, Älta

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom affärs- och verksamhetsutveckling gällande data- och informationshantering i processer, affärssystem och systemteknikrelaterade frågor. Konsultation och projektledning vid upphandling, implementering, utveckling och förändring av affärssystem och därtill verksamhetsrelaterade förändringar. Konsultation inom analysområdet för utveckling och verksamhetsförbättringar gällande inköp, försäljning, distribution och lagerhantering och därmed förenlig verksamhet. Bolaget komer att vara verksamt inom telekom-,retail-, och energibranscherna.

Det finns olika personer som har en koppling med Sustento Consulting AB och det är Nilsson Bäckström, Patrik Lennart som är född 1976 och har titeln VD, Nilsson Bäckström, Patrik Lennart som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Lars-Young Teodor som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bednarska, Magdalena Ewa som är född 1975 och har titeln Suppleant, Danielsson, Lalana Cecilia Elisabet som är född 1980 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,