Hemmesta Däck & Recond AB

Stockholms län

Information

556749-9016 är organisationsnummer för verksamheten Hemmesta Däck & Recond AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemmesta Däck & Recond AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Hemmesta Däck & Recond AB finns i.

Hemmesta Däck & Recond AB har varit registrerat sedan 2008-01-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemmesta Däck & Recond AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hemmesta Däck & Recond AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hemmesta Däck & Recond AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hemmesta Däck & Recond AB så kan ni göra det på telefon genom 020-778899 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva däckservice och recond samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemmesta Däck & Recond AB och det är Eklund, Owe Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kessler, Lars Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jenny Else Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wuolikainen Eklund, Carina Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor