Tornadoskolan AB

Stockholms län

Information

556762-0223 är organisationsnummer för företaget Tornadoskolan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tornadoskolan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Tornadoskolan AB finns i.

Tornadoskolan AB har varit registrerat sedan 2008-07-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tornadoskolan AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tornadoskolan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tornadoskolan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tornadoskolan AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4473540 eller genom brev på följande adress:
Gondolg. 16, 128 32, Skarpnäck

Bolaget skall driva förskola. förskoleklass, grundskola, fritidshem samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tornadoskolan AB och det är Strandberg, Ingrid Marianne som är född 1955 och har titeln VD, Strandberg, Ingrid Marianne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Göran Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lena Anne-Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,