Lufens Rör & Allservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Lufens Rör & Allservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lufens Rör & Allservice är ett av dem. Statusen för Lufens Rör & Allservice är att Bolaget är aktivt.

Lufens Rör & Allservice är ett Enskild firma och skapades 1997-03-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Lufens Rör & Allservice ska trivas.

Lufens Rör & Allservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbeten med huvudsaklig inriktning inom VVS samt även försäljning inom samma verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lufens Rör & Allservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Lufens Rör & Allservice och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Lufens Rör & Allservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57034624.

.

De som är på något sätt har med Lufens Rör & Allservice är Lindman, Leif Peter som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lindman, Mari Charlotte som är född 1966 och har titeln Prokurist, .

Lufens Rör & Allservice har 561016-XXXX som sitt organisationsnummer.