Brunnelövs IT & Redovisning

Stockholms län

Information

570115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Brunnelövs IT & Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brunnelövs IT & Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Brunnelövs IT & Redovisning finns i.

Brunnelövs IT & Redovisning har varit registrerat sedan 2005-02-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brunnelövs IT & Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

Brunnelövs IT & Redovisning är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Brunnelövs IT & Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brunnelövs IT & Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 08-57027178 eller genom brev på följande adress:

IT- och redovisningskonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Brunnelövs IT & Redovisning och det är Brunnelöv, Lars Gustav som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,