BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ

Stockholms län

Information

570203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ finns i.

BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ har varit registrerat sedan 1992-02-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ så kan ni göra det på telefon genom 0152-34250 eller genom brev på följande adress:

Redovisnings- och skrivbyrå

Det finns olika personer som har en koppling med BLANCKS REDOVISNINGSBYRÅ och det är BLANCK, INGER BIRGITTA som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,