Framtidsstegen C.B.

Stockholms län

Information

570516-XXXX är organisationsnummer för bolaget Framtidsstegen C.B.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Framtidsstegen C.B. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Framtidsstegen C.B. finns i.

Framtidsstegen C.B. har varit registrerat sedan 2000-02-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Framtidsstegen C.B. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Framtidsstegen C.B. är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Framtidsstegen C.B. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Framtidsstegen C.B. så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom bokföring och administration. Konsult inom hälsa och friskvård. Försäljning av friskvårdsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Framtidsstegen C.B. och det är Balck, Kristina Marianne som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,