OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION

Stockholms län

Information

570607-XXXX är organisationsnummer för bolaget OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION finns i.

OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION har varit registrerat sedan 1991-10-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION är följande:

Vill ni komma i kontakt med OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION så kan ni göra det på telefon genom 08-57024033 eller genom brev på följande adress:

Journalistik, grafisk produktion, konsultverksamhet inom media och reklam, förlagsverksamhet och mediadistribution , konsult och rådgivning inom karriärplanering och rekrytering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OLLE BLOMKVIST FÖRLAGSPRODUKTION och det är Blomkvist, Olof Oscar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,