T-H Tomt & Allservice

Stockholms län

Information

580502-XXXX är organisationsnummer för företaget T-H Tomt & Allservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T-H Tomt & Allservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som T-H Tomt & Allservice finns i.

T-H Tomt & Allservice har varit registrerat sedan 1994-10-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för T-H Tomt & Allservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

T-H Tomt & Allservice är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för T-H Tomt & Allservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med T-H Tomt & Allservice så kan ni göra det på telefon genom 08-57036786 eller genom brev på följande adress:

Tomt- och trädgårdsarbeten såsom klippning av fruktträd och häckar, gräsklippning, trädfällning, grävarbeten, grus- och schaktarbeten och allmän tomtröjning.

Det finns olika personer som har en koppling med T-H Tomt & Allservice och det är Hellström, Bengt Tomas som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,