Hälsokliniken Elisabeth Brown

Stockholms län

Information

580504-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hälsokliniken Elisabeth Brown. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsokliniken Elisabeth Brown är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Hälsokliniken Elisabeth Brown finns i.

Hälsokliniken Elisabeth Brown har varit registrerat sedan 2000-07-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsokliniken Elisabeth Brown så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-08-14.

Hälsokliniken Elisabeth Brown är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Hälsokliniken Elisabeth Brown är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsokliniken Elisabeth Brown så kan ni göra det på telefon genom 08-348006 eller genom brev på följande adress:

Naturmedicinsk mottagning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsokliniken Elisabeth Brown och det är Brown, Elisabeth Birgitta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,