Larsson A.D. Reklambyrå

Stockholms län

Information

Larsson A.D. Reklambyrå är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Larsson A.D. Reklambyrå finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Larsson A.D. Reklambyrå är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-01-01.

Larsson A.D. Reklambyrå som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-25. Men sedan 2000-01-01 så har Larsson A.D. Reklambyrå varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Larsson A.D. Reklambyrå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6099906.

Värmdö arbetar för att bolag som Larsson A.D. Reklambyrå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Larsson A.D. Reklambyrå. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Reklambyrå. Jobba som konsult mot små och medelstora företag samt organisationer med intern och extern marknadsföring. Föetagspresentationer, logotyper, annonser, broschyrer och affischer.

Firmatecknare för Larsson A.D. Reklambyrå är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Larsson A.D. Reklambyrå och det är följande personer, Larsson, Dan Allan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Larsson A.D. Reklambyrå är 580814-XXXX.