Lundblad EventManagement

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Lundblad EventManagement. Det finns flera företag som liknar Lundblad EventManagement i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lundblad EventManagement är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-01-15 så har Lundblad EventManagement varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lundblad EventManagement och det finns fler företag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Lundblad EventManagement så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lundblad EventManagement så kan ni göra det på .

Konsult inom arrangemang, events, konferens, catering samt projektledning, arbete inom dekor, formgivning, scen, snickeri, måleri samt kulturrenovering.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundblad, Per Arne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lundblad EventManagement har 580928-XXXX som sitt organisationsnummer.