Nina Gylling Produktion

Stockholms län

Information

Nina Gylling Produktion är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Nina Gylling Produktion finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nina Gylling Produktion är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-09.

Nina Gylling Produktion som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-08-21. Men sedan 2003-08-09 så har Nina Gylling Produktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nina Gylling Produktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57030648.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Nina Gylling Produktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nina Gylling Produktion. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Reklambyrå som konsult mot små och medelstora företag samt organisationer med intern och extern marknadsföring, företagpresentationer, logotyper, annonser, årsredovisningar och broschyrer. Samt inköp och försäljning av hudvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nina Gylling Produktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nina Gylling Produktion och det är följande personer, Gylling Larsson, Nina Rosemarie som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nina Gylling Produktion är 590118-XXXX.