Lassemans Bil o Byggservice

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Lassemans Bil o Byggservice. Det finns flera verksamheter som liknar Lassemans Bil o Byggservice i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lassemans Bil o Byggservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-10 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-02-05 så har Lassemans Bil o Byggservice varit registrerat och sedan 2003-04-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lassemans Bil o Byggservice och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Lassemans Bil o Byggservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lassemans Bil o Byggservice så kan ni göra det på 070-8918304.

Bilreparationer + färsäljning och förmedling. Byggnationer, om- och tillbyggnader. VVS-dragning, plattsättning och eldragning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Engman, Lars Bertil som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lassemans Bil o Byggservice har 590129-XXXX som sitt organisationsnummer.