Päivi:s terapi & handledning

Stockholms län

Information

590307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Päivi:s terapi & handledning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Päivi:s terapi & handledning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Päivi:s terapi & handledning finns i.

Päivi:s terapi & handledning har varit registrerat sedan 1999-04-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Päivi:s terapi & handledning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Päivi:s terapi & handledning är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Päivi:s terapi & handledning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Päivi:s terapi & handledning så kan ni göra det på telefon genom 08-57033326 eller genom brev på följande adress:

Handledning för personalgrupper. Terapi för enskild person.

Det finns olika personer som har en koppling med Päivi:s terapi & handledning och det är Suomivirta, Päivi Armi Kaarina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,