Svenska Skolan för Reiki och Karuna

Stockholms län

Information

Svenska Skolan för Reiki och Karuna är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Svenska Skolan för Reiki och Karuna finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Skolan för Reiki och Karuna är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Svenska Skolan för Reiki och Karuna som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2009-09-22. Men sedan 1997-01-01 så har Svenska Skolan för Reiki och Karuna varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Skolan för Reiki och Karuna så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57035771.

Värmdö arbetar för att företag som Svenska Skolan för Reiki och Karuna ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Svenska Skolan för Reiki och Karuna. Det finns flera företag i Stockholms län.

Utbildningsverksamhet inom Reiki och Karuna. Utbildning inom områden relaterade till Reiki och Karuna såsom friskvård, grundläggande medicin och anatomi, beteendevetenskap, personlig utveckling och psykologi. Forskning, utveckling och information inom området terapeutisk beröring.

Firmatecknare för Svenska Skolan för Reiki och Karuna är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Skolan för Reiki och Karuna och det är följande personer, Nylow, Inger Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Svenska Skolan för Reiki och Karuna är 590424-XXXX.