Mia kom & hjälp

Stockholms län

Information

Mia kom & hjälp hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Mia kom & hjälp finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mia kom & hjälp tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mia kom & hjälp har haft sedan 2002-01-07. Mia kom & hjälp har funnits sedan och 2002-01-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mia kom & hjälp så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-1529084.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Mia kom & hjälp har idag 590726-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mia kom & hjälp

Diversearbeten såsom hantlangare till hantverkare, traktorförare, städ och servering, förarjobb. Uthyrning av min egen arbetskraft.

I Mia kom & hjälp så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alonzo, Maria Rosario som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .